* Inseminare artificiala! Microdermoabraziune cu diamant si tratament cu E-Light(IPL cu Radiofrecventa)!PsihiatrieEchipa medicală:

Dr. Alexandra Pop 
-medic specialist psihiatrie

Dr.Cristian Puscas 
- medic specialist psihiatrie infantila

Psihiatrie

   Policlinica Sfantul Ioan , va propune un medic de psihiatrie infantila din Centrul Universitar Cluj-Napoca si un medic psihiatrie adulti 


Psihiatrie
   De cele mai multe ori, oamenii apelează la psihiatru atunci când au epuizat toate variantele de rezolvare a unei probleme personale. De exemplu, atunci când sunt deprimaţi, anxioşi, sau au probleme cu consumul de droguri sau alcool, oameni pot constata a vorbi cu cei apropiati despre asta, nu este de ajuns pentru a rezolva aceste situatii.
   Uneori oamenii vor să vorbească cu un psihiatru despre anumite lucruri pe care nu le-ar simţi confortabile într-o discuţie cu prietenii sau familia, cum ar fi abuzul sexual în copilarie. Situatiile problematice pot avea de asemenea un debut brusc cum ar fi un atac de panică sau halucinaţii înfricoşatoare, gânduri de sinucidere, sau "voci" care şoptesc lucruri de neînţeles. Pot sa apara si simptome pe termen lung cum ar fi o tristete care nu dispare, facand viata de zi cu zi sa para distorsionata, scapata de sub control si dispare dorinta de a mai trai.
    Dintre toţi specialiştii în sănătate mintală din Romania, doar psihiatrii sunt licenţiaţi ca medici. Ei sunt singurii care pot comanda sau efectua o gamă completă de teste de laborator şi teste psihologice care să ofere o imagine completă a pacientului, atât ca stare psihică cât şi fizică.
   Studiile medicale şi anii de experienţă clinică, i-au ajutat pe aceştia să înţeleagă relaţia complexă dintre trăiri şi alte boli medicale, să evalueze toate datele medicale şi psihologice, să pună un diagnostic şi să recomande un tratament.
   Medicamentele sunt utile în cazurile in care evaluarea pacientului sugerează că medicatia ar putea corecta anumite dezechilibre chimice existente la nivel cerebral presupuse a fi implicate în unele tulburări mentale. Inaintea prescrierii unei medicatii este necesara o evaluare completa psihiatrica si medicala, precum si a potentialelor riscuri si beneficii ale acesteia.


Psihoterapie
   In viata fiecarui om exista momente cand se simte nefericit, nemultumit de viata pe care o are, se poate simti ingrijorat sau blocat intr-o anumita situatie din care vrea sa iasa. Psihoterapia ii ajuta pe oameni sa-si schimbe anumite comportamente cu altele mai eficiente si mai benefice pentru ei si clarifica aspecte din viata lor care pot cauza stari conflictuale.
   Cand o persoana se simte intr-un impas din care nu poate iesi singur si nici sprijinul celor apropiati nu ii este de folos, este important sa apeleze la ajutor specializat.
   PsyMotion considera psihoterapia ca prima interventie in majoritatea problemelor psihologice si a tulburarilor psihice de intensitate mica si medie. Psihoterapia presupune abordarea problemelor psihologice in principal prin mijloace verbale.

Psihoterapia este benefica daca va regasiti intr-una din urmatoarele situatii:
 • depresie
 • fobii, anxietate, atacuri de panica
 • tulburari de personalitate
 • stima de sine scazuta
 • neadaptare la viata sociala
 • dificultati de relationare, comunicare si adaptare
 • dificultati in luarea deciziilor
 • divort, separare, doliu
 • tulburări ale somnului (somn agitat, cosmaruri, insomnii)
 • tulburari alimentare
 • experiente traumatizante
 • abuz si dependente (medicamente, alcool, droguri, jocuri de noroc)

Cu ajutorul psihoterapiei oamenii reusesc sa depaseasca blocaje generate de situatii din trecut si isi creaza strategii noi de a face fata situatiilor in care se gasesc. Impreuna cu psihoterapeutul oamenii reusesc:
 • sa-si dezvolte noi abilitati de abordare a situatiilor dificile cu care se confrunta
 • sa-si examineze viata dintr-o alta perspectiva
 • sa inteleaga cauzele problemelor
 • sa faca fata emotiilor dureroase
 • sa-si echilibreze viata prin cresterea increderii in propria persoana

   Uneori, medicatia psihiatrica poate fi asociata psihoterapiei, in urma acordului expres al persoanei care solicita ajutor si numai dupa ce ii vor fi explicate in detaliu beneficiile si dezavantajele acestei combinatii.