* Inseminare artificiala! Microdermoabraziune cu diamant si tratament cu E-Light(IPL cu Radiofrecventa)!Chirurgie esteticăEchipa medicală:

Dr. Claudiu Filip 
- medic specialist chirurgie plastica si microchirurgie constructiva

Chirurgie Estetică

   Chirurgia estetica este chirurgia reparatorie cu scop estetic.

   Chirurgia estetica este astazi larg accesibila societatii noastre si vine in sprijinul dorintei de a imbunatati aspectul fizic si de a creste increderea in sine.

   Aceasta specialitate chirurgicala tinde sa sporeasca functiile fizice sau sa diminueze diformitatile sau cicatricile rezultate din accidente, boli sau defecte congenitale.

   Perfectiunea este un deziderat la care viseaza fiecare individ. Micile imperfectiuni care ne caracterizeaza pot determina nemultumiri care devin atat de importante incat corectarea lor devine imperativa. Aici isi gaseste locul chirurgia estetica. In abordarile chirurgicale estetice proportiile corpului dau armonie si frumusete, iar intelegerea caracterului si dorintelor pacientului fac posibila personalizarea operatiei, astfel ca ulterior aspectul facial sau corporal sa fie cat mai aproape de realitatea naturala.

NOU !!! 

Tratamentul cu plasmă proprie îmbogaţită cu trombocite (Platelet Rich Plasma), cunoscut sub denumirea de ‘Terapia vampir’ este cea mai modernă soluţie de regenerare a pielii prin forţe proprii.

Ea presupune recoltarea şi concentrarea factorilor de creştere din sânge si reintroducerea  acestora in ţesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară si de sinteză de neocolagen pe termen lung. Iniţial, acest tratament a fost folosit în ortopedie, în refacerea tendoanelor şi a oaselor după fracturi, apoi în stomatologie în regenerarea gingivală, în chirurgia plastică pentru cicatrizarea arsurilor.

Tratamentul cu sânge propriu este azi tot mai mult folosit în întreaga lume cu scopul de a reîntineri pielea feţei, a gâtului, a decolteului şi a mâinilor


Care sunt beneficiile acestui tratament şi când se observă rezultatele?

Semnele îmbătrânirii (ridurile fine şi profunde, şanţurile nasolabiale, petele pigmentare, porii dilataţi, pielea uscată, încreţită şi laxă) se atenuează treptat, şedinţele fiind efectuate la interval de 1 lună până la obţinerea rezultatelor dorite. Terapia este folosită cu rezultate vizibile şi pentru atenuarea cicatricilor post acnee, în combinaţie cu alte tratamente, cum ar fi cel împotriva căderii difuze a părului, pentru accelerarea procesului de refacere a pielii după un peeling laser sau chimic.


Indicaţiile tratamentului cu plasmă proprie îmbogăţită cu trombocite :

1. Reîntinerirea facială cu remodelarea ovalului feţei
2. Ştergerea ridurilor

3. Reîntinerirea pielii de pe corp, decolteu, dosul mâinilor, gât, etc.

4. Regenerarea părului cu condiţia existenţei unui număr de foliculi piloşi

5. Terapia vergeturilor


Tehnica Vampir de bioregenerarii prin plasmă îmbogăţite în factori de creştere necesită mai multe şedinţe ( 3 -4 şedinţe ) la intervale variabile de timp între 1 şi 3 luni ( în raport de scopul urmărit). În bioregenerarea facială sunt necesare 1 – 2 şedinţe anuale de întreţinere, după efectuarea terapiei de iniţiere.

Terapia Vampir este in acest moment extrem de bine cunoscuta mai ales in lunea actorilor , vedetelor din media si showbiz, fiind considerate ca cea mai buna si eficienta metoda nechirurgicala de intinerire si de intretinere. La noi in tara personalitati ca Catalin Botezatu, Loredana Groza, DJ Vanda, au apelat cu succes la ea.
 

Servicii chirurgie estetică:


 • Tratamente cu toxina botulinica, pentru riduri, transpiratie excesiva
 • Tratamente cu fillere (Acid Hialuronic): Juvederm, Restylane
 • Marirea buzelor , buze corectii
 • Marirea sanilor
 • Augmentarea mamara cu implant

 


 • Ridicarea pometilor
 • Ridicarea sprancenelor
 • Remodelarea pleoapelor
 • Rinoplastie
 • Otoplastie

 


 • Lifting facial cu fire percutane
 • Peeling facial
 • Lipoaspiratie diverse zone
 • Tratamentul cicatricilor postacnee
 • Tratamente in sfera genitala